ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER ÖZGEÇMİŞLERİ

Muhsin ATCI Kimdir?

muhsin atcı vergi denetim kurulu başkan yardımcısı.jpgMuhsin ATCI’nın Özgeçmişi

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümü mezunu olan Muhsin Atcı, 2014 yılında Duke University Sanford School da Uluslararası Gelişim Politikası alanında Uluslararası Vergileme konusunda yüksek lisans yapmıştır. Aynı yıl içerisinde Dünya Bankasında dört ay süreyle staj çalışmasında bulunmuştur.

Mesleğe Maliye Bakanlığı denetim birimlerinde görev alarak başlayan Muhsin Atcı, 2008 yılında Gelirler Kontrolörü unvanını almış ve 2010 – 2012 yılları arasında Maliye Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesinde Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 2014-2017 arasında Vergi Denetim Kurulu Ankara Büyük Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı olarak görev yapmıştır.

Muhsin Atcı, Temmuz 2017 den itibaren T.C. Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Kurul Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda Sermaye Piyasası Lisanslama Sicil ve Eğitim Kuruluşunda Yönetim Kurulu üyesidir.

Muhsin ATCI, 7 Ekim 2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 2023/446 sayılı Cumhurbaşkanı Kararıyla Vergi Denetim Kurulu Başkanı olarak atanmıştır. Başarlar dileriz.

4 replies »

Yazımıza ilişkin görüş, eleştiri ve katkılarınızı lütfen bize bildiriniz.